Residència Geriàtrica Bon Viure

Benvinguts a la Residència Geriàtrica Bon Viure

Residencia d'avis Barcelona - Bon Viure
Un espai càlid i tranquil per viure i conviure

La Residència Geriàtrica Bon Viure va ser fundada l’any 1980. Més de 30 anys en el sector de la geriatria avalen la nostra trajectòria professional en l’àmbit de la dedicació a les persones grans.

La nostra Residència està ubicada a una torre d’estil català de l’any 1914, rodejada de jardí, arbres i amb una extensió aproximada de 950 metres quadrats. Està situada en el tranquil i assolellat carrer de Campoamor, dins el barri d’Horta (Barcelona). Disposa d’amplis espais interiors, molta claror i magnifiques vistes a la natura, així doncs el contacte amb la natura és força present a la vida diària dels Residents.

La nostra activitat consisteix en prestar atenció i cura personal als Residents, així com fomentar la seva autonomia. Al ser una Residència Geriàtrica amb pocs Residents, l’atenció es molt personalitzada, l’ambient és familiar i acollidor per tal de que les persones se sentin com a casa seva i disposin del suport necessari en tot moment.

Els nostres objectius es centren en els principis fonamentals d'atenció a la dependència, tals com:

  • Promoure el desenvolupament integral.
  • Afavorir l’autoestima personal del Resident, mitjançant processos de participació i creativitat.
  • Prevenir l’envelliment patològic
  • Mantenir les capacitats funcionals
  • Promoure hàbits de vida i conducta saludables.

Per tal d’assolir aquests objectius, comptem amb un gran equip de professionals: Metge Geriàtric, Tècnic sanitari, Fisioterapeuta, Psicòleg, Auxiliars, Personal de neteja i Manteniment.