Residència Geriàtrica Bon Viure

Equip de treball

La Residència Geriàtrica Bon Viure ofereix una alta qualitat de serveis, a través del millor dels seus actius: la qualitat humana i professionalitat dels seus treballadors.

El nostre equip de treball està conformat dels següents professionals:

  • Metge Geriàtric
  • Tècnic sanitari
  • Fisioterapeuta
  • Psicòleg
  • Auxiliars
  • Personal de neteja
  • Manteniment

Vetllem en tot moment per la qualitat de vida dels nostres Residents, prestant-los l’ajuda i atencions que requereixin.

Serveis

Assistència geriàtrica

Servei d'atenció personalitzada individual 24 hores al dia els 365 dies de l'any.

Servei mèdic

Visites mèdiques tres cops per setmana, amb un seguiment individualitzat, personal i periòdic de l'evolució de l'estat de salut del resident.

Servei de fisioteràpia

La Residència disposa d'un fisioterapeuta al servei dels residents dos cops per setmana, amb atenció en grup o individualitzada.

Servei d'atenció psicològica

La Residència Geriàtrica Bon Viure posa a disposició dels residents un servei psicològic en sessions en grup o individuals si escau. La periodicitat d'aquest servei és de tres cops per setmana.

Servei d'animació sociocultural

Es té cura de l'activació del resident durant la seva estada a la Residència; és per això que tres vegades per setmana es duen a terme activitats d'animació sociocultural en les que es treballa l'orientació, el dia a dia de les notícies, recordar vivències, teràpia de relaxació, celebració de festes i aniversaris, diferents tallers, etc.

Servei de càtering

Una empresa externa és la encarregada de cuinar els àpats d'una dieta sana i equilibrada supervisada setmanalment pel metge de la Residència. Aquests són variats i nutritius i canvien segons els productes de la temporada. També es fan dietes per prescripció facultativa.

Servei de bugaderia

Una empresa externa s'encarrega de la cura de la roba dels Residents.

Servei religiós

Per a les persones que lliurement ho desitgin, cada diumenge es celebra una petita celebració de eucaristia al nostre centre, duta a terme per les Religioses Dominiques.

Serveis complementaris

L’aspecte personal és molt important i per això oferim els serveis de perruqueria un cop per setmana i servei de podologia bimensual.

La Residència Geriàtrica Bon Viure