Residència Geriàtrica Bon Viure

Noticies

A les nostres estimades families

24 d'agost, 2014

Hola estimades famílies, portem molts dies donant-li voltes al que realment ens agradaria transmetre de la nostra estada en aquesta acollidora casa.
I sí, algunes coses se’ns han ocorregut!
Heu d’estar tranquils, ja que la primera impressió que aquesta desprèn és molt agradable i familiar, i en aquest cas ens agradaria que sapigueu que la realitat del nostre dia a dia és aquesta.
Però com en tota convivència hi ha moments per a tot, per al joc, les rialles, les discussions, la confiança, l’amistat, la reconciliació, l’estima, la tossuderia … son moltes i alguns dels que vivim aquí, al cap i a la fi, convivim o almenys ho intentem! Perquè famílies i amics, al cap i a la fi, qui va dir que la convivència era fàcil? Aquí a Bon Viure hem creat una bonica família que poc a poc creix, al mateix temps que es renova, ja que uns amics se’n van, i altres arriben de nou.
Tots formem part de la mateixa casa, encara que som conscients de les nostres diferències, singularitats i semblances. Compartim molts moments al llarg del dia i ens agradaria comentar-vos alguns d’ells:
– Dormim, sí, però com la gran majoria de vosaltres, a qui no se li han enganxat els llençols alguna vegada?
-Tenim a unes fantàstiques companyes que ens ajuden sempre que ho necessitem. Sort d’elles!
– Hi ha dies en què cadascuna segueix un rumb diferent al de les altres, però tard o d’hora, trobem un espai en el qual reunir-nos i conversar, riure i debatre … si és que 24 hores donen per a molt!
– La nostra habitació, és una sort poder personalitzar-la, i fins i tot en alguns casos compartir i sobretot, és bonic poder confiar en la persona que dorm al costat del teu llit.
– El lavabo, Ai el lavabo! quins mals de cap ens dóna!
– I els dos homes de la casa? No ens oblidem d’ells, eh!
Simón, tan servicial, agradable i bo i Jaume, ai quin dormilega! Però a l’hora de la veritat, sempre que t’acostes té un gran somriure per regalar-te.
Una alegria és el pati que tenim. Aquí si que podem entretenir-nos, doncs aquest està ple d’animalons que ens alegren l’estada.
Un altre punt importantíssim són les companyes, que a més d’habitació o de sala, també ho som del parxís, el domino i del Bingo !!
Hi ha moments en el dia que després de tant relax, ens vam reunir unes quantes amb Bea! i escolta, el que és faci, ben FET està!
Finalment i no per això menys important, la nostra directora Maria, tan bona i servicial, i la que tant ens ajuda perquè tot surti bé. I és per això que li donem les gràcies per ser com és.
PD: Que no! Que no ens oblidem de vosaltres, les nostres estimades famílies!
Les que sempre ens heu estimat i recolzat i les que vetllàreu, vetlleu i vetllareu per nosaltres!
Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *