Residència Geriàtrica Bon Viure

Instal·lacions

Les instal·lacions de la Residència Geriàtrica disposen de racons molt acollidors per gaudir de tranquil·les i agradables vetllades en família, té capacitat  per acollir un total de 25 persones, i és per això que l'ambient és molt familiar i acollidor.

La torre es distribueix en quatre plantes. A la principal s'hi troba una gran sala menjador, sala polivalent, sala de televisió, ascensor, jardí, juntament amb dues sales addicionals, creant així tres ambients diferenciats.

Està situada en una zona privilegiada de la ciutat de Barcelona, al tranquil barri d’Horta, on es respira naturalesa rodejada de jardí i zones verdes.

La resta de plantes estan distribuïdes en espaïoses habitacions dobles i una triple. Totes les habitacions tenen vistes a l'exterior amb grans finestres per a poder gaudir del jardí i la natura, reduint el soroll provinent del carrer i establint així un ambient tranquil, natural i agradable pels sentits. Algunes de les nostres habitacions disposen de terrassa.

La Residència Geriàtrica Bon Viure disposa d’una sala polivalent, sala de televisió, bany geriàtric, ascensor, jardí, terrasses, ajudes tècniques, serveis sociosanitaris.

Diferents tipus d'estades

La Residència s'ajusta a les necessitats dels Residents així com de les famílies, oferint estades permanents i temporals, segons les necessitats personals.

Les activitats

Oferim un gran assortit de jocs de taula i llibres de diferents gèneres, dels que poden disposar com considerin per la seva lectura i gaudiment. A més rebem la premsa diària i revistes setmanals que posem a disposició de tots.

Realitzem activitats més educatives com el taller de Memòria, Psicomotricitat, Debat o Bingo, i altres més artístiques com Manualitats, Expressió, Música i Relaxació o Cine.

Cada any cel·lebrem una festa per a donar la benvinguda a l’estiu que realitzem a l’aire lliure, i una festa per a cel·lebrar el Nadal que realitzem a l’interior. Així mateix, també cel·lebrem els aniversaris dels nostres Residents.

La Residència Geriàtrica Bon Viure